Este masina de ambalat potrivita pentru produsul meu ?

Pentru inceput, in functie de produsul ce doriti sa fie ambalat si aria sa de sigilare, se va alege cea mai potrivita masina de ambalat. Bisoti ofera o gama larga de sisteme de ambalat si produce de asemenea si modele pe comanda.
Pentru ca masina de ambalat sa produca ambalaje calitative indiferent de tipul produsului, parametrii sai de functionare sunt reglabili. Astfel setati in functie de preferintele dumneavoastra timpul de sigilare, timpul de impachetare si temperatura de lucru. Spre exemplu daca doriti sa impachetati paine, timpul de impachetare este unul redus ca si temperatura de lucru. Pentru cutii (ex pasta de dinti, sampon) temperatura de lucru trebuie sa fie putin mai mare ca si timpul de impachetare. Simpla sigilare a produselor, prin intermediul masinii de ambalat, nu necesita termocontractia foliei si se realizeaza aproape instantaneu. La coborarea capacului asupra produsului, cutitul masinii “taie” si “sudeaza” folia intr-o singura operatie, sigiland astfel produsul.

One Response to Este masina de ambalat potrivita pentru produsul meu ?

  1. Burdea Lucian spune:

    Buna seara ,doresc sa ma informati de ce masina am nevoie pt ambalajul unor produse din cauciuc plin ( mingi cu diametrul intre 3 si 10 cm ,oase intre 15 si 25 cm ,etc ) si eventual pretul pt aceste masini .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *