Care sunt costurile de intretinere pentru o masina de ambalat ?

Masinile de ambalat Bisoti sunt foarte fiabile si, in general, nu au defectiuni majore nici dupa o indelunga folosire. Cu toate astea, se stie ca, orice lucru in timp are nevoie de o mica revizie. Pentru intretinerea masinilor de ambalat trebuiesc inlocuite asa numitele “consumabile”: cutitul, banda PTFE, cauciucul siliconic, arc capac.
Cutitul masinii de ambalat: este partea care “taie” si “sudeaza” banda. Acesta topeste banda prin incalzirea sa de catre o rezistenta, si dupa o perioada, se uzeaza si necesita inlocuire. Inlocuirea este foarte simpla si poate fi realizata de catre oricine.
Banda PTFE a masinii de ambalat: este banda ce se lipeste pe suprafata pe care taie cutitul. Folia ce urmeaza a fi “sudata” se afla in momentul lipirii pachetului intre cutit si banda PTFE. Trebuie inlocuita in momentul in care incepe sa se topeasca sau isi pierde din proprietati. Inlocuirea este simpla si poate fi realizata de catre oricine: dezlipiti vechea banda de pe masina de ambalat, si o aplicati pe cea noua.
Arcul capacului masinii de ambalat: Este cel ce mentine capacul masinii de ambalat ridicat, si cel ce il ajuta sa se ridice dupa ce pachetul a fost ambalat si electromagnetul il elibereaza. Nu se uzeaza foarte repede dar odata ce capacul sistemelor de ambalat nu se ridica pana sus, montarea unui nou arc este foarte simpla si poate fi realizata de catre oricine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *