Roti si rotile pentru utilaje

Roti pentru utilaje – detalii

Rotile / Rotilele pentru utilaje sunt pe cat de simpliste pe atat de eficiente. Datorita lor utilajele sunt acum manevrabile si usor de mutat. Cele mai simple si mai ieftine modele pot sustine si o greutate de pana la 500 kg fiind incredibil de fiabile.

Pretul lor scazut si usurinta cu care sunt produse fac ca defectarea uneia sa nu fie o tragedie prea mare.

Modele roti utilaje

Rotile pentru utilaje vin in diferite modele si marimi in functie de capacitatile lor si materialul din care sunt produse. Cel mai intalnit si mai folosit material este un derivat al plasticului, datorita faptului ca ofera rezistenta, este robust si fiabil dar are , in cazul impactului, proprietati elastice.

Rotile se clasifica dupa

  • Dimensiuni
  • Greutatea ce o pot sustine
  • Prezenta franei
  • Tipurile de rulmenti
  • Materialele din care sunt produse

Rotile de cauciuc comerciale

Cel mai des puteti intalni roti de cauciuc chiar in supermarketuri . Carucioarele de cumparaturi merg pe astfel de roti de cauciuc . Alegerea este evidenta, rotile de cauciuc sunt usor de inlocuit pentru carucioarele din supermarket, si fiabilitatea este net superioara oricarui alt tip de roata.

Roti utilaje Bucuresti

In Bucuresti, Bisoti comercializeaza roti de cauciuc si roti pentru utilaje de infoliat. Daca rotile utilajelor dvs. s-au stricat, sau pur si simplu simtiti ca impingeti utilajul din greu cand el abia se mai misca, nu ezitati sa apelati la noi.

This entry was posted in articole and tagged , , , . Bookmark the permalink.