Reparam circuite electronice

Executam reparatii asupra plactilor si circuitelor electronice ale masinilor de ambalat, indiferent de provenienta acestora.

Defectiunile la placile electronice pot fi o bataie de cap majora! In primul rand aveti nevoie de un expert care sa evalueze exact problema si sa propuna o solutie. In special pentru masinile din import, piese de schimb originale pot fi foarte greu de gasit, sau chiar imposibil. Cum inlocuirea piesei cu totul este de evitat, placile electronice complete putand ajunge si la 5000 de euro, aveti nevoie de un electronist expert care sa incerce sa inlocuiasca piesa stricata.

Oferim diagnostic asupra circuitelor electronice

O data depistata problema, cum piesa originala nu poate fi gasita, trebuie sa fie abordata altfel problema, poate cu o piesa similara, sau un intreb mini circuit ce inlocuieste functionalitatea piesei stricate. Cu o experienta de peste 10 ani in repararea masinilor de ambalat, putem veni cu solutii rapide si de calitate.

Reparatia placii electronice

De-a lungul timpului am evaluat si reparat numeroase tipuri de circuite, provenite de la numeroase companii din import. Abordarea acestor placi este diferita de la o firma la alta , chiar si de la un model la altul. Lucrurile se complica considerabil in special cand asupra placii au mai fost intervenitii nereusite in trecut.

Va vom oferi raspunsul problemelor dumneavoastra. Contactati-ne !

This entry was posted in articole and tagged , , . Bookmark the permalink.