Povestea Bisoti – part1.

Daca tot avem ocazia sa comunicam prin intermediul acestui website cu dumneavoastra, am zis de ce sa nu ne cunoastem mai bine!

Bisoti este o firma romaneasca care produce masini de ambalat in folie termocontractibila, si importa si alte tipuri de utilaje pentru ambalare. Producem utilaje si executam service inca din anul 2000.

Istoric

Bisoti a pornit de jos, o firma mica formata doar din cateva persoane ambitioase si mai presus de tot serioase. Primul model lansat a fost Bisot 3040, o masina de ambalat inspirata de modelele din strainatate dar proiectata si realizata 100% de catre noi. Studiind modele din strainatate, am putut dezvolta un utilaj care pastreaza avantajele lor dar si rezolva unele dintre probleme! Bisot 3040 este masina de ambalat termocontractibila care a imbunatatit acest tip de ambalare in Romania. Finisajele sunt de o calitate mai buna, Capacul, arcul capacului si electromagnetul sunt mai fiabile, pozitia rezistentei a fost mutatasus, pe capac, imbunatatind taierea si sporind fiabilitatea.

Seriozitatea

Multe din imbunatatirile Bisoti nu se vad cu ochiul liber, sunt acele modificari care iti fac viata mai usoara fara sa iti dai seama, acele detalii care fac ca masina de ambalat sa functioneze mai usor, mai silentios si poate cel mai important : mai mult!

In anii nostrii de activitate am acceptat de multe ori sa parasim aria ambalarii in dorinta noastra de a ajuta clientii care ne-au solicitat acest lucru. Astfel, am reparat malaxoare sau cuptoare pentru brutarii, panouri electrice si alte dispozitive electronice pentru alte companii, am repus in functiune masini de ambalat paleti, tunele, masini de feliat si multe altele. La comanda am realizat pentru clientii noistri utilaje manuale de legat tablouri, Masini de ambalat termo cu o arie mare de sigilare pana la 700×900 mm .

Experienta

Tehnicieni si proiectantii nostri au o experienta de peste 25 de ani in lucrul in domeniul tehnic si de proiectare, formand o echipa si inainte de constituirea grupului Bisoti si lucrand cu aparatura medicala, aparatura electrica si electronica, elemente de tinichigerie, strungarie si alte domenii inrudite.

Putem proiecta si executa o gama larga de utilaje din domeniul industrial , la comanda. Datorita priceperii si seriozitatii departamentului service, am pastrat clientii alaturi de noi de peste 12 ani, asigurandu-le permanent servicii de mentenanta pentru utilaje.

Viitorul

Ne gandim si la viitor si promitem sa producem cat mai multe utilaje in Romania ! Scutim astfel din costul de transport si de productie, reducem costurile ce trebui platite intermediarilor si cream locuri de munca pentru dezvoltarea Romaniei. Pentru 2012 vrem sa lansam primul paletizor romanesc si sa lansam o noua generatie de masini de sigilat.

In articole viitoare va vom oferi mai multe detalii despre noi ! Ca bonus va oferim vechea sigla Bisoti !

This entry was posted in articole and tagged , , . Bookmark the permalink.