Masini de infoliat

infoliere masini

Ce sunt masinile de infoliat?

Utilaje ce infasoara produsul dumneavoastra intr-un strat de folie sigilat la ambele capete. Folia poate fi doar sigilata, sau vidata. Vidarea se face prin contractia foliei pe produs, proces cunoscut ca termocontractie.

De ce sa aleg masini de infoliat ?

Masinile de infoliat sunt o alternativa accesibila pentru ambalare. Pretul masinilor de infoliat este unul accesibil. Echipamentele ofera o solutie simpla si rapida pentru infasurarea cu folie a unui produs.

Sistemele semi-automate sunt usor de folosit de catre oricine, fiind create in special pentru afaceri mici sau medii.

Cum aleg masina de infoliat?

Masina se alege in functie de genul produsului dumneavoatra : dimensiune, greutate si rezistenta la temperatura. Tot ce ramane este sa cautati un distribuitor de masini de ambalat, dar si un distribuitor de folie termocontractibila. Masinile semi-automate nu necesita montare sau procese complicate pentru punere in functiune. Vin gata montate si pot fi folosite oriunde exista o priza de 220V legata corect la reteaua de impamantare.

Infolierea produselor alimentare : carne, lactate (branza, cascaval) alte tipuri de alimente

Folia termocontractibila furnizata de noi nu are nici un efect nociv asupra alimentelor. Puteti ambala in siguranta si infolia orice tip de produs alimentar: produse din carne, ciocolata s.a. Procesul de infoliere este rapid si durata lui poate fi reclata din panoul de comanda al masinii.

Modele si tipuri masini de infoliat in termocontractibila sau stretch

Pentru a va alege o masina de ambalat in folie, navighati pe lista noastra de produse , pe care o puteti gasi aici. Pentru intrebari suplimentare, contactati-ne !

This entry was posted in articole and tagged , , , . Bookmark the permalink.