Masini de ambalat suruburi

Daca doriti sa ambalati in folie piese metalice precum suruburi , saibe sau alte astfel de materiale, acest articol va vine in sprijin cu sfaturi.

Primul lucru care conteaza este tipul piesei dumneavoastra, dimensiunea acesteia si mai ales cantitatea ce trebuie a fi ambalata in fiecare pachet. Conteaza volumul total ce urmeaza a fi ambalat si daca greutatea unui pachet poate varia sau nu.

Tipul de masina pentru ambalat suruburi

Solutia ideala, depinde de tipul afacerii dumneavoastra. Pentru marile fabrici, este nevoie de o linie de ambalat ce sorteaza, cantareste si ambaleaza suruburile sau alte piese metalice comercializate de fabrica.

Pentru o afacere medie spre mare, cel mai bine s-ar mula o masina de “dozat” astfel de piese in pungi de plastic. Varianta cu un mic plus ar fi si un mini sistem de cantarire inainte de dozare. Masinile de “dozat” astfel de piese metalice se achizitioneaza in general pe comanda, iar pretul lor poate fi considerat destul de ridicat de catre multi comercianti si distribuitori.

Varianta economica de ambalare

Daca pisele dumneavoastra metalice nu sunt foarte mici si au o dimensiune de macar 1-2 cm fiecare, puteti folosi ca o varianta foarte economica de ambalat, o masina termocontractibila semi-automata. Suruburile sau componentele metalice vor fi plasate manual intre doua straturi de folie ce vor fi sigilare la un capat.

Avantajele ambalarii semi-automate

Desi evident mai lenta decat ambalarea prin dozare, aceasta solutie este clar mai accesibila. Pretul initial al utilajului este de pana la 3 ori mai scazut iar consumabilele precum folia sunt accesibile. Motivul principal ce sustine acest tip de ambalare este : PRETUL.

Aflati de aici daca produsul dumneavoastra se potriveste acestui tip de ambalare.

This entry was posted in articole and tagged , , . Bookmark the permalink.