Folia termocontractibila din import

Pe timp de criza, din dorinta de economie este posibil ca firma dumneavoastra sa faca anumite greseli financiare. Crezand ca face o economie importanta pentru departamentul de achizitii, indiferent de bunul cumparat, compania poate ajunge sa cheltuie ulterior chiar mai mult.

Nu va duceti compania spre dezechilibru financiar !

Cum situatia economica este in continuare destul de grea, singurul lucru pe care nu vi-l doriti acum este sa aveti si cheltuieli in plus in mod nejustificat.

Alegeti cu atentie folia termocontractibila

Verificati intotdeauna orice bun achizitionat, mai ales daca schimbati furnizorul sau tipul produsului cumparat. Intotdeauna o oferta care pare a fi prea buna sa fie adevarata, este posibil sa ascunda ceva. Nu e deloc o greseala sa solicitati furnizorului un test inainte de a achizitiona folia.

Atentie la folia termocontractibila din China

In China ezista numerosi furnizori de folie ce ofera produse cu o reala calitate. Cu toate acestea, exista sanse considerabile sa gasim o folie foarte proasta. Vanduta mult mai ieftin decat cea de o calitate buna, aceasta se rupe, nu rezista la termosudare, nu poate sa suporte temperaturi la fel de inalte, si nu are rezistenta la fel de buna.

Un exemplu concret: o folie termocontractibila de calitatea A poate costa sa spunem 3 lei. O folie de calitatea B poate fi achizionata din China la pretul de 1.5 lei. Ulterior este vanduta in Romania cu 2.5 lei. Dumneavoastra aveti senzatia ca tocmai ati facut o super afacere achizitionand folia termocontractibila cu 0.5 lei mai ieftin, in realitate tot ce ati facut e sa cheltuiti 2.5 lei pe folie neutilizabila.

Cereti sfatul Bisoti cand vine vorba de folie termo

Va stam la dispozitie pentru a va oferi ajutor in ceea ce priveste foliile termocontractibile. Va puteam inclusiv evalua folia pe care o detineti pentru a va comunica nivelul sau de calitate.

Puteti comanda la noi orice dimensiune de folie termocontractibila, va stam la dispozitie cu produse pe stoc !

This entry was posted in articole and tagged , , , , . Bookmark the permalink.