Ambalarea painii

ambalare paine

Importanta ambalarii painii

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente. In consecinta, painea poate fi gasita in majoritatea marketurilor, supermarketurilor si magazinelor de butic. Asta presupune o provocare pentru producatorii de paine care trebuie sa livreze zilnic, in timp real, si in conditii bune produsele de panificatie.

Igiena

Primul factor in favoarea ambalarii painii este igienta. Dupa ce este produsa efectiv, painea trebuie depozitata in fabrica intr-o zona diferita decat cea de productie. Dupa depozitare este mutata catre spatiul de incarcare in masina de distributie. Este incarcata in masina de distributie apoi descarcata la magazinul de destinatie. Aici, cel mai probabil este din nou depozitata in alta sectiune pana sa ajunga pe rafturi. Painea este manipulata de cel putin 5 persoane diferite pana sa ajunga pe rafturile magazinului, unde, neprotejata fiind, poate fi atinsa de orice client ce trece prin magazin.

Chiar ne dorim ca de fiecare data cand consumam paine sa ne bazam pe igiena personala a celor care o transporta? Solutia la aceasta problema este oferita prin simpla ambalare.

Protectia

Desi painea trebuie sa fie proaspata si moale cand ajunge pe raft, pana sa ajunga acolo este supusa unor transporturi si mutari repetate. Ambalarea asigura integritatea painii si ii ofera protectie impotriva ruperii, zgarieturilor, umezelii sau altor factori ce pot interveni la incarcarea/descarcarea din masina de distributie.

Aspectul

O paine ambalata este o paine frumoasa. Aceasta ofera clientului siguranta igienei si a curateniei, si ajuta la pastrarea propetimii pentru mai mult timp, fapt ce garanteaza sanse mai sporite in vanzarea ei. Cu siguranta un client ar prefera o paine ambalata in detrimentul uneia neambalate.

Cum se ambaleaza painea?

Paine se ambaleaza in folie transparenta cu ajutorul unei masini de ambalat termocontractibile. Painea este plasata la mijlocul a doua bucatie de folie care este sigilata la ambele capete. Aceasta folie se poate si “strange” sau “lipi” de paine, pentru un aspect mai bun. In functie de productia fabricii de paine acestia pot folosi masini de ambalat Bisot3040 (destinata productiilor limitate), sau masini de ambalat Bisot Tunel 5055 (destinata productiilor foarte mari). Ambalarea este similara si se realizeaza foarte rapid, oferind o productivitate de pana la 20 de paini pe minut. Cu ajutorul masinilor de ambalat , paine dumneavoastra va fi protejata si se va vinde mai bine.

Cereti ajutorul nostru

Avem experienta in ambalarea painii de peste 12 ani, furnizand fabricilor de paine din Romania masini de ambalat, folie si alte materiale necesare unei bune ambalari !
Nu ezitati sa ne cereti ajutorul! Va stam aproape cu sfaturi profesioniste si  solutii de ambalare complete!

This entry was posted in articole and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.