Ambalajele de hartie

Ambalajele de hartie comerciale

Ambalajele de hartie au un motiv bun sa fie populare !
Sunt foarte ieftine, costurile de productie sunt scazute, sunt biodegradabile, sunt eco adica verde, sunt reciclabile si pot fi reutilizate, sunt rezistente si mai presus de toate : arata foarte bine!

Ambalajele de hartie isi servesc foarte bine scopurile comerciale, fiind in ziua de astazi foarte aproape la rangul de arta. Si cum toata lumea stie ca, de cele mai multe ori, ambalajul vinde produsul, e lesne de vazut de ce ambalajele de hartie pot deveni afacere viitorului.

Deja prezente in malluri si magazine, ambalajele de hartie sunt menite sa inlocuiasca traditionalele pungi de plastic sau cutii de carton. Venind in nenumarate modele si culori, care mai de care mai atragatoare, cu un pret de pana la 3 ori mai mic si necesitand un spatiu de depozitare infim, ambalajele de hartie ajung incet incet alegerea numarul 1 cand vine vorba de ambalarea produselor mici.

Hartia ca forma de arta

Adevarate capodopere au fost create de-a lungul timpului 100% din hartie colorata. Posibilitatile sunt atat de mari incat singura limita este imaginatia noastra !

Hartia origami este o hartie speciala pentru a crea din ea adevarate forme de arta. Cu toate acestea, cu talent si rabdare, poti crea statuete si fara hartii oregami .

Imaginea din dreapta arata o statuieta…ati ghicit..100% din hartie!

imagine preluata de pe offbeatearth.com

This entry was posted in articole and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.